Not so formal introduction…again

Znate onu “ponavljanje je majka znanja”? Da se, kojim slucajem, dodaje po dan zivota pride za isto, ja bih osigurala dugovecan zivot ko “starac Foco od stotinu ljeta” samo sa jednom manom, refresh bi verovatno blokiro usled precestog koriscenja tastera.

I tako, svake godine, meni zapadne predstavljanje srpskog mentaliteta, nacina (pre)zivljenja i ostalog tumble Wild East-a nekom novom strejndzeru. Mislim se, nesto u sebi, sto lepo ne odstampam brosuru i urucim originalni uvid u podatke ne tako dostupne na voljenom nam gugletu. Ko smo, sta smo i povrh svega Kako Smo to sto jesmo??? Ne znam kako Vi, ali ja potrosih silne kalorije objasnjavajuci sve samo ne logicni sled stvari u majcici zemlji. Sve samo ne logicni sled stvari u mom bitisanju tuda svuda. Taj mora da bude rodjeni genije da poveze lavirint, zaobidje Minotaura u sirokom luku i usput se ne izgubi ka “Exit here!”

Ni metuzalemi nisu vise ono sto su bili. Nekad si mogao da cujes originalne storije iz ratovanja, praistorijskog nacina zavodjenja, pomen teskog zivota ali zacinjenog zdravim humorom, sada je ostala sebicna briga kako napraviti odstupnicu od praznodzepaskih clanova najuze familije.

Dakle, brosura, ipak.

Izlizah jezik a ne znam koliko ce izdrzati haleluja almost free Serbia i urnebesno smesan zakon (jaceg).

Advertisements

12 thoughts on “Not so formal introduction…again

  1. ” sve samo ne logicni sled ” i zbog toga ne vredi objasnjavati, niti iko moze da shvati sem nas koji ne podlezemo ni tezi gravitacije. poslednji put na pitanje “a kako vi to sa takvim platama preteknete” pokusah da objasnim sa onim cek, pocek, nacek i td.. i osetih kako mi rastu magarece usi.+ kad se setim u doba bombradovanja kada uzrujani zovu, a ti se smejes, ma sve je ok bez struje, evo upravo smo napravili rostilj u komsiluku…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s