Šta bi bilo kad bi bilo

Prvo ide jedno kratko hejtovanje, te kome se ne dopada može slobodno da skoči na sledeći pasus kao jelen trećak, za kog nisam sigurna da postoji osim u pomenutoj izreci. Verovali ili ne, dotični Facebook koristi se za onlajn marketing na angro, te tako i ovaj potpisnik redova otisnuo se u mutne vode matriksa pomoću raznih grupa za oglašavanje i reklamu svog posla. Dokazati Balkanu koji, još uvek, čuva sokake iz doba Osmanlijskog Carstva i jos ponešto svašta iz istog, što zbog turizma (zanimljivi smo kao potopljena Atlantida, moram da ih podsećam s vremena na vreme da dišu), što zbog očuvanja tradicije, pomena pradedova i ostalih predaka, tehnološki napredak malo dalje od igranja Slagalice i ostalih razbibriga, poput zarade i ozbiljnih kompanija koje su prerasle u internetske imperije, teže je nego naći žiranta za kredit. Da pojednostavim našim rečnikom, svako razume volšebno nestajanje svih znanih i neznanih rođaka i prijatelja kad se pomene kredit ili žirant.

Ali, nije ovo poenta posta. Često sam noćna ‘tica, praznim vijuge čitajući svašta, offline skroz na skroz, ništa spika, ništa ćaskanje (jebo onog ko izmisli kafu i komšinice), samo čituckanje koje bi trebalo po inerciji da dovede do dremeža. Prošle noći došlo je do poremećaja bioritnem sistema pa se san preselio u nemoguće satnice. Pun mesec? Moguće. Sve je, ljudi moji, moguće.

Onda se sudare dve nespavalice i dođe do određene prepiske:

“Tako mi i treba kad sebi pravim glavolomke pa ne mogu da spavam. Ima li ođe još budnih ili samo ja tako lelujam u 3 po ponoća?”

 • 🙂
   Oooo, i ti noćna ‘tičica…
   
 •   Š’a o’š kad je full moon. A neki pevac u komšiluku izgubio sat, peva kao da namerno provocira supu od pevca il’ krelca 2morou.
   
 • Pun mun?! Auuu, pa nisam imala pojma.
  Vid’ mene! “Auuu” zavijam k’o vuk na pun mesec.
  Nemoj pevca! Šta će koke da kažu?!
   
 •  
  Ma..opraštam mu već mesecima jer ne mogu da detektujem iz kog dvorišta nariče.
   
 •  
    Da to nije onaj Đoletov što je danju nešto dremljiv a noću uvek budan?
   
   
 • Jok bre, ovaj izgubio taster off. K’o Čola “pjevam danjom, pjevam noćom”.
   
 •  
   To neki solista bez kokoda pratnje?
 •  
   
  Mislim da je žešće isfrustriran neodgovarajućim okruženjem, te mu oglašavanje dođe kao relax terapija.
 •  
   
  Batali supu od tog krelca pevca, ima bude koncentrat adrenalina.
 •  
   
   Ovde sve puca od adrenalina. Drva se sama cepaju kol’ko su adrenalizovana.
   
 •  
   Sad mi je jasno što u vaš kraj nema košer ishrane.
 •  
   Niti će je biti!
   
   
 • Pa da se nadovežem u stilu “Radovana III” kad Rumenka kaže: Neće!
   
   
  Na sve ovo nadoveže se link ka stranici koja me uvek nasmeje do suza, pa evo da iskoristim trenutačnu dobru volju i podelim je sa vama:
   
   
  Na šta dobijem komentar tipa:
   
  “Tanja, ovo ti nije trebalo. Pa tek sad mi nema spavanja! “Zakačih” neke “crtice” i smejem se jedva se suzdržavajuči da ne prasnem, da komšiluk na ludilo ne dignem.:)))”
   
  Ja otišla zadovoljna na spavanje pa nek je i pola 7 ujutru.
   
  A da, što se tiče posla, metuzalemsko predviđanje je kao u vreme gore spomenutih sokaka: “To be sve prevaranti! Kako može na internetu da piše kol’ko imaš para na računu! To ni u banci ne vidiš! Sve okrenuto “na tamo”! Idi begaj!”
   
   
   
Advertisements

7 thoughts on “Šta bi bilo kad bi bilo

 1. Od srca ti želim uspeh u online poslovanju, al’ ne mogu dučestvujem, pa to ti je. Šira elaboracija porazila bi pun mesec i smeh i san i javu samu, te ne bih dalje, uz pozdrav i namig za extra link koji si nam dadnula.

  1. Goste, od srca hvala. Posao za posao, blog druzenje je nesto sto ne mesam jer je cisto zadovoljstvo i nema dalje 😉 Da, proverena stranica za smehotresnu olimpijadu 😀

 2. ja sam na istoj grani kao i Sizif, zubati komancerosi mira ne daju, malo oni, malo zivka, malo mena, talas, ludilo i nekako se sve lepo ukomponuje :), pa tera tako dokle stigne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s